Kapcsolat

Lépj Velünk kapcsolatba!

Kapcsolattartó adatai

Milyen szolgáltatókat szeretnétek igénybe venni?

Miért minket válassz? 

EYYY Entertainment Kft.

Weedingeyyy.hu

Személyre szabás

Esküvői napod egyedülálló pillanat, és mi hisszük, hogy minden részlet a Ti személyiségeteket és történeteteket kell tükrözze. A személyes megközelítésünkkel minden vendégünket úgy fogadjuk, mintha családtagok lennének. Azért vagyunk itt, hogy segítsünk megvalósítani az álomesküvőt, amely minden részletében a Ti egyedi stílusotokat tükrözi. Nálunk semmi sem lehetetlen!

Rugalmasság

Rugalmasságunk és kreativitásunk révén képesek vagyunk alkalmazkodni az igényeitekhez  és elképzeléseitekhez. Bármilyen ötleted vagy speciális kérésed van, mi azért vagyunk itt, hogy megvalósítsuk azokat, és hogy az esküvőd egy olyan esemény legyen, amely mindenkit lenyűgöz.

Szenvedélyünk

Minden energiánkat és lelkesedésünket az esküvőd sikeréért fektetjük be, és mindent megteszünk azért, hogy az a nap tökéletes legyen számodra és a szerelmed számára.

Ha gondolod, hívj minket telefonon!

GY.I.K.

Kérdése van esküvői szolgáltatásainkkal kapcsolatban?

Itt gyűjtöttük össze a leggyakoribb kérdéseket és válaszokat, hogy segítsünk nektek zökkenőmentesen tervezni a tökéletes napot. Olvasd el alább, és ha további információra van szükséged, fordulj hozzánk bizalommal.

Saját választott helyszínre is megszervezitek az esküvőt?

Természetesen igen, a mi partneri helyszíneken kívül is vállaljuk az esküvő megszervezését és lebonyolítását.

Hogyan kezelik az utolsó pillanatban felmerülő változtatásokat vagy vészhelyzeteket?

Tapasztalt csapatunk képzett minden váratlan helyzet kezelésére. Az utolsó pillanatban felmerülő változtatásokat vagy vészhelyzeteket proaktívan és hatékonyan kezeljük, megoldásokat keresve minden kihívásra. A sürgős eseményekre vonatkozó protokollaink biztosítják, hogy az esküvő zökkenőmentes és felejthetetlen maradjon.

Nagyjából az esküvő időpontja előtt mennyivel keresselek fel titeket?

Egy esküvő tökéletes leszervezéséhez nagyjából 1 évvel előre elkell kezdeni készülődni, így azt ajánljuk, hogy minél hamarabb.

Van-e lehetőség a nemzetközi helyszíneken történő esküvőszervezésre?

Igen, vállalatunk nemzetközi esküvőszervezést is kínál. Széles körű tapasztalatunk és nemzetközi partnereink segítségével szervezünk esküvőket Európában, Észak-Amerikában, Ázsiában és más népszerű destinációkon. Segítünk minden jogi és logisztikai részlet tisztázásában, hogy Ön nyugodtan élvezhesse a nagy napot.